«Όλο αυτό το διάστημα πάνω από τέσσερα διαφορετικά κόμματα έχουν κάνει προτάσεις στον πατέρα μου για να κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές», είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος Μπελέρης, στα Παραπολιτικά 90,1.
Ο Πέτρος Μπελέρης  στους Δημήτρη Τάκη & Χριστίνα Κοραή 12-04-24


Τι είπε στα Παραπολιτικά 90,1 ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος Μπελέρης

Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος Μπελέρης, μίλησε στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1 fm στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Για την ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Φρ. Μπελέρη

Παρακολουθούμε από χθες τις διαρροές ότι ο πατέρας μου δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, πιο πριν παρακολουθούσαμε τις διαρροές ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Ούτε τις πρώτες ούτε τις δεύτερες προκαλέσαμε.

Ερωτηθείς αν του έχει γίνει πρόταση για την κάθοδό του στις ευρωεκλογές

Δεν έχει γίνει ποτέ καμία κουβέντα γι' αυτό, έχει γίνει και αυτό μέσω διαρροών στα Μέσα, δεν έχει συζητηθεί ποτέ. Η υποψηφιότητα του πατέρα μου είναι μια φοβερή ιδέα που έχει πάρα πολύ ισχυρή επιχειρηματολογία και έναν πολύ μεγάλο συμβολισμό, οτιδήποτε άλλο δεν θα εξυπηρετούσε τον σκοπό αυτόν.

Η κίνηση που σκέφτηκε ο Έλληνας πρωθυπουργός και το επιτελείο του (για την υποψηφιότητα του πατέρα μου) είναι μια φοβερή κίνηση, μια κίνηση ματ.

Ερωτηθείς αν η υποψηφιότητα του Φρ. Μπελέρη θα διαταράξει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις Ελλάδας-Αλβανίας

Νομίζω ότι οι σχέσεις μας με την Αλβανία είναι ήδη διαταραγμένες. Δυστυχώς είναι διαταραγμένες χωρίς να το έχουμε επιλέξει, διαταράχτηκαν επειδή κερδίσαμε τον Δήμο Χειμάρρας, επειδή ο κ. Ράμα δεν δέχεται την ήττα του και θέλει να έχει τον εκλεκτό του για τα δικά του συμφέροντα. Δεν νομίζω ότι διαταράσσονται οι σχέσεις Ελλάδας - Αλβανίας εξαιτίας της υποψηφιότητας Μπελέρη, αντιθέτως πιστεύω ότι θα είναι μια λύση win-win που σε βάθος χρόνου θα έχει λήξει το θέμα, όντας εμείς όμως κερδισμένοι και έχοντας πετύχει τα αυτονόητα. Να ακούγεται η φωνή μας, να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα του τόπου μας.

Όλο αυτό το διάστημα πάνω από τέσσερα διαφορετικά κόμματα έχουν κάνει προτάσεις στον πατέρα μου για να κατέβει υποψήφιος στις ευρωεκλογές.