Στις 18.30 το απόγευμα ανακοινώνεται η υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr.

Η υποψηφιότητα του γνωστού δημοσιογράφου -ο οποίος μπαίνει στον στίβο της πολιτικής- αποτελούσε ειλημμένη απόφαση για την Πειραιώς εδώ και μήνες, όπως έχει αναφέρει επανειλημμένα τόσο το parapolitika.gr όσο και η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Επί της σημερινής ανακοίνωσης, δε, είχαν προϊδεάσει την Κυριακή (7/4) και οι συνάδελφοί του στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, οι Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης, οι παρουσιαστές της εκπομπής «Δεκατιανοί» στον σταθμό του Φαλήρου, επέλεξαν να αποχαιρετήσουν τον παρουσιαστή της πρωινής εκπομπής του καναλιού με μια selfie, καταγράφοντας το στιγμιότυπο λίγες ημέρες πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου στις ευρωεκλογές.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην... Grand place», σχολίασαν οι «Δεκατιανοί», στην κεντρική πλατεία των Βρυξελλών, όπου θα βρεθεί ο κ. Αυτιάς, αν εκλεγεί στις ευρωεκλογές με το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.


Το γεγονός αυτό -όπως είναι φυσικό- τον απομακρύνει αναγκαστικά από την παρουσίαση της πρωινής του εκπομπής στο κανάλι του Φαλήρου.