Ως ειλημμένη απόφαση παρουσιάζει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr την υποψηφιότητα του Γιώργου Αυτιά στις ευρωεκλογές, εντασσόμενος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. «Ο κύβος ερρίφθη», σημειώνεται χαρακτηριστικά, με τις ανακοινώσεις να είναι θέμα ημερών. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που επικαλείται η στήλη, η υποψηφιότητα Αυτιά «παίζει γερά» και για την πρωτιά μεταξύ των υποψηφίων της γαλάζιας παράταξης.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Ο κύβος ερρίφθη, όπως εδώ και καιρό σάς έχει γράψει η στήλη, σε σχέση με τη συμμετοχή του Γιώργου Αυτιά στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Με δεδομένο το ταξίδι του προέδρου Μητσοτάκη στην Ινδία, δεν αποκλείω ακόμη και σήμερα να δούμε αυτή την πανομοιότυπη φωτογραφία του πρωθυπουργού δίπλα στον γνωστό δημοσιογράφο. Αν δεν γίνει εντός της σημερινής ημέρας, τότε νεότερα για την υποψηφιότητα Αυτιά αναμένεται να υπάρξουν από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Πάντως, ελάχιστη σημασία έχουν όλα αυτά, δεδομένου ότι η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου είναι κάτι περισσότερο από σίγουρη. Και ακόμη πιο σίγουρη φαντάζει και η πρωτιά του, αν κρίνω από τρεις (διαδοχικές) δημοσκοπήσεις.