Μηνύµατα και πολλαπλούς αποδέκτες στέλνει μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και την πραγματοποίηση του 15ου Συνεδρίου της “γαλάζιας” παράταξης.

Ο πρωθυπουργός σημειώνει πως «έχοντας αντιµετωπίσει πρωτόγνωρες κρίσεις και πρωτοφανείς προκλήσεις, σταθήκαµε όρθιοι και βγήκαµε πιο δυνατοί και ανθεκτικοί. Και πλέον ανοίγουµε το βήµα, για να συγκλίνουµε µε την Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα», για να καταλήξει τονίζοντας ότι «προχωρούµε, λοιπόν, πιο ενωµένοι και δυναµικοί από ποτέ, µε οδηγό τις φιλελεύθερες ιδέες και πυξίδα τις ιστορικές αξίες µας. Στον δρόµο των τολµηρών αλλαγών, που θα βελτιώνουν µέρα µε την ηµέρα την καθηµερινότητα όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων»

Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Παραπολιτικά

«Η Νέα ∆ηµοκρατία γεννήθηκε µαζί µε την Γ’ Ελληνική ∆ηµοκρατία πριν από 50 χρόνια. Και έκτοτε η παράταξη και το πολίτευµα πορεύονται από κοινού, σε µια γόνιµη διαδροµή διαρκούς ανατροφοδότησης. Με το κόµµα µας να αντιπροσωπεύει διαχρονικά τις θεµελιώδεις αξίες του, που ορίζουν µια ποιοτική δηµοκρατία: Θωρακισµένη εθνική ανεξαρτησία και ασφάλεια, πολιτική ελευθερία, συλλογική ευηµερία και κοινωνική δικαιοσύνη. Πιστό πάντα στον δρόµο του δυτικού κόσµου και του ευρωπαϊκού οράµατος. Επί πέντε δεκαετίες, αυτές οι ιδρυτικές αρχές αποτελούν ορόσηµα που υπερασπιζόµαστε µε πάθος και συνέπεια όλοι µας: Οι πρόεδροι, τα στελέχη και τα αφοσιωµένα µέλη, αλλά και οι νέοι φίλοι του κόµµατός µας. Κι αυτό θα συνεχίσουµε να κάνουµε. Σήµερα, το Συνέδριο για τα 50 χρόνια της Νέας ∆ηµοκρατίας βρίσκει τη χώρα σε ένα σταθερό µονοπάτι µεγάλων µεταρρυθµίσεων και αναγκαίων τοµών. Εχοντας αντιµετωπίσει πρωτόγνωρες κρίσεις και πρωτοφανείς προκλήσεις, σταθήκαµε όρθιοι και βγήκαµε πιο δυνατοί και ανθεκτικοί. Και πλέον ανοίγουµε το βήµα, για να συγκλίνουµε µε την Ευρώπη σε όλα τα επίπεδα. Με την παράταξή µας να διευρύνεται, να ανανεώνεται και να γίνεται πιο ανοιχτή σε όλες τις δυνάµεις που πιστεύουν στον πατριωτισµό της ευθύνης και στον εκσυγχρονισµό της δηµιουργίας. Προχωρούµε, λοιπόν, πιο ενωµένοι και δυναµικοί από ποτέ, µε οδηγό τις φιλελεύθερες ιδέες και πυξίδα τις ιστορικές αξίες µας. Στον δρόµο των τολµηρών αλλαγών, που θα βελτιώνουν µέρα µε την ηµέρα την καθηµερινότητα όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων».

Σημειώνεται ότι η εφημερίδα Παραπολιτικά κυκλοφορεί σήμερα με ένα 24σελιδο αφιέρωμα για τα 50 χρόνια συμπλήρωσης από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, όπου μιλούν, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, 23 υπουργοί, 29 υφυπουργοί και 124 στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης.

afieroma_nd_parapolitika