«Θα συνεχίσουμε το θέμα των Τεμπών. Τα ερωτήματα είναι εκεί δεν έχουν απαντηθεί. Ο Νίκος Ανδρουλάκης την Δευτέρα θα πάει στον Άρειο Πάγο» επεσήμανε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πρόταση δυσπιστίας και τώρα θα κινηθεί προς τον Άρειο Πάγο»

Όπως είπε, «το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την πρόταση δυσπιστίας και τώρα θα κινηθεί προς τον Άρειο Πάγο ζητώντας να διερευνηθεί γιατί το πρώτο πράγμα που κάποιοι έκαναν στην τραγωδία των Τεμπών όταν όλοι θρηνούσαν, ήταν να πάρουν ηχογραφημένο υλικό για ‘’κοπτοραπτική’’».

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Ανδρουλάκης: Στον Άρειο Πάγο τη Δευτέρα για τις συνομιλίες τη νύχτα του δυστυχήματος στα Τέμπη

Παράλληλα, η Νάντια Γιαννακοπούλου σημείωσε πως είναι «αστείοι» οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί για συγχρονισμό του κ. Ανδρουλάκη και του ΠΑΣΟΚ με συμφέροντα, όταν δύο κορυφαίοι υπουργοί και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη ήταν σε συνάντηση με επιχειρηματία και έπιναν ποτά. Αυτό δείχνει, όπως είπε, ποιοι συνομιλούν με συμφέροντα.

Ακόμη, ανέφερε πως δεν υπήρξε συνεννόηση εκ των προτέρων του ΠΑΣΟΚ με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για την πρόταση δυσπιστίας. «Ήταν», είπε, «μια πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ που στη συνέχεια διαβουλεύτηκε με άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για να υπάρξει ο αναγκαίος αριθμός βουλευτών για την κατάθεση της».

Επίσης, η Νάντια Γιαννακοπούλου άσκησε κριτική στον κ. Κασσελάκη για τα όσα είπε περί διεθνών παρατηρητών στις εκλογές και επικοινωνιακού στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας.