Η κόρη του αστυνομικού που προστάτευε τον Στέφανο Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη, ξεσπά: «Είναι εκτός κινδύνου βρίσκεται στο σπίτι του έχουν δώσει αναρρωτική έχει βγει από το νοσοκομείο σωματικά είναι μια χαρά, έχει πάρει στο πλάι το πρόσωπο έχει πρηστεί το πρόσωπο του στο πλάι κάτω από το μάτι ακριβώς εκεί που δείχνετε πως κρατάει τον πάγο εκεί είναι το μεγάλο χτύπημα, αυτά ήτανε παιδάκια 17,18, 20 οι πατεράδες τους μπορεί να ήτανε μικρότεροι από τον δικό μου τον πατέρα που βρισκόταν εκεί».

Αυτή η μαρτυρία σοκ είναι της κόρης του αστυνομικού, μετά την προκλητική επίθεση σε βάρος του που δεν έγινε σύλληψη του κρανοφόρου είπε στην κόρη του: «Πήραν το καπέλο μου, μην κάνεις κάτι και σε βρουν».

Διαβάστε σχετικά: Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης δεν καταδίκασε την επίθεση σε βάρος μου

Την ίδια ώρα, ο Πέτρος Παππάς θα καταγγείλει πως οι ίδιοι που έκαναν την ομοφοβική επίθεση σε βάρος του τρανς την έκαναν και στον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Κασσελάκης και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης καταδίκασαν την επίθεση που αμαυρώνει την εικόνα της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν όταν συγκεντρωμένοι επιτέθηκαν στον Στέφανο Κασσελάκη την ώρα που πήγαινε σε κεντρικό κινηματογράφο της πόλης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόλαβε να μπει μέσα αλλά οι κουκουλοφόροι ξέσπασαν στον αστυνομικό.

Για την υπόθεση έρευνα διέταξε η εισαγγελία του Άρειου Πάγου ενώ την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί πως δεν έγινε σύλληψη του κρανοφόρου.

To απόγευμα της Δευτέρας ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στον Δενδροπόταμο, όπου επισκέπτεται το Κέντρο Προστασίας ανηλίκων «Φάρος του κόσμου».

Κόρη αστυνομικού για τα επεισόδια σε βάρος Κασσελάκη στη Θεσσαλονίκη: “Εξαιτίας του πατέρα μου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα”

Η Ειρήνη Τυρίτη, κόρη του τραυματία αστυνομικού στην Θεσσαλονίκη μίλησε στο Live News.

«Ο πατέρας μου είναι καλά στην υγεία του και είναι με αναρρωτική άδεια στο σπίτι. Νεαροί άνθρωποι να εκφράζουν τις απόψεις τους δια της βίας είναι απαράδεκτο», είπε αρχικά.

Και υπογράμμισε: «(Οι αστυνομικοί) δεν είναι απλώς άνθρωποι που πάνε να κάνουν το 8ωρο τους. Είναι άνθρωποι που καλούνται να προστατέψουν κάποιον για να μην γίνει κάτι άσχημο πέραν των πεποιθήσεων τους. Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν εξαιτίας του πατέρα μου και της πολυετής εμπειρίας που έχει. Αυτό το δείχνει και η στάση του σώματος που είχε την ώρα της επίθεσης».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czqzyphh7do1)

Σχετικά με το πηλίκιο που πήραν από τον πατέρα της και αστυνομικό ανέφερε η κα. Τυρίτη: «Εγώ ενημερώθηκα για το συμβάν επί τόπου από τον πατέρα μου, όπου με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ”Ειρήνη μην τρομάξεις με αυτά που θα δεις στις ειδήσεις, σε παρακαλώ πρόσεχε έχουν πάρει το πηλίκιό μου που γράφει πάνω τα στοιχεία μου”. Γιατί εγώ πρέπει να φοβάμαι να βγω δημόσια να υποστηρίξω ότι όλο αυτό το κλίμα που επικρατεί στην νεολαία δεν θα έπρεπε να υπάρχει;».

«Το ασθενοφόρο ήρθε μισή ώρα μετά που τον χτύπησαν τον πατέρα μου και μετά ήρθαν οι ενισχύσεις. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι ξεκρέμαστοι;», τόνισε η κόρη του τραυματία αστυνομικού που προστάτεψε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.