Τους πληγέντες αγρότες της Θεσσαλίας, θα υποδεχθεί την Δευτέρα (11/3) στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

O πρωθυπουργός, στις 11 το πρωί θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους των θεσμικών φορέων της Θεσσαλίας και στις 12:30 με τους εκπροσώπους των αγροτικών φορέων της Θεσσαλίας, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι αγρότες που θα συναντηθούν με τον πρωθυπουργό

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, στην επιτροπή που θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι οι: Αλειφτήρας Σωκράτης, Αντωνίου Σωτήρης, Γαλάνης Δημήτρης, Γιαννακός Σωτήρης, Καλογιαντσίδης Γιάννης, Κουκούτσης Γιάννης, Κωστόπουλος Αριστείδης, Μαρούδας Ρίζος, Πάντζιος Χρήστος, Πρασσάς Θανάσης, Σβερονόπουλος Γαρύφαλλος, Σδράλης Γιάννης, Σπυρόπουλος Παύλος, Τσικριτσής Στέλιος και Τσιούτρας Γιάννης.

Ο Δημήτρης Τσιόδρας μιλώντας στην ΕΡΤ για τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους αγρότες είπε ότι θα πρέπει να αναμένουμε τις δηλώσεις από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Αποκάλυψε ότι έχει γίνει στους αρμοδίους η παρουσίαση του σχεδίου ανασυγκρότησης της περιοχής από τους Ολλανδούς ώστε η περιοχή της Θεσσαλίας να μπορεί όχι μόνο να αποκατασταθεί αλλά να χτίσει και ένα καλύτερο μέλλον.