Για τα χαιρέκακα σχόλια που γράφτηκαν στην πλατφόρμα Χ σχετικά την πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε χθες η Ρωσία στην Οδησσό, λίγα μέτρα από την αποστολή του προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε με ανάρτησή του στα social media ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός χαρακτήρισε «εμετικά» τα σχόλια «πολλών λογαριασμών που σταθερά υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ».

*Διαβάστε εδώ: Αναλυτές για τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - "Παραλίγο να φτάσουμε σε σημείο ενεργοποίησης του ΝΑΤΟ"

«Αυτό όμως που τελικά αποδεικνύεται περισσότερο ενδιαφέρον είναι ότι έχουν παραιτηθεί από κάθε πολιτική προσπάθεια να νικήσουν τον Μητσοτάκη και εναποθέτουν τις "ελπίδες" τους στον Πούτιν, στο μεταφυσικό ή σε οτιδήποτε άλλο… λογικό χάνουν σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών και σε όλες τις εκλογές παντός τύπου από το 2016 έως σήμερα, δηλ. εδώ και 8 χρόνια», ανέφερε στην ανάρτησή του.


Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Τα εμετικά σχόλια πολλών λογαριασμών που σταθερά υποστηρίζουν τον Σύριζα εδώ μέσα, για την πυραυλική επίθεση που έγινε στην #Οδησσό, 150 μέτρα από την ελληνική αποστολή υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, επιβεβαιώνει αυτό που όλοι γνωρίζαμε… Αυτό όμως που τελικά αποδεικνύεται περισσότερο ενδιαφέρον είναι ότι έχουν παραιτηθεί από κάθε πολιτική προσπάθεια να νικήσουν τον Μητσοτάκη και εναποθέτουν τις "ελπίδες" τους στον Πούτιν, στο μεταφυσικό ή σε οτιδήποτε άλλο… λογικό χάνουν σταθερά σε όλες τις δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών και σε όλες τις εκλογές παντός τύπου από το 2016 έως σήμερα, δηλ. εδώ και 8 χρόνια. Ψυχραιμία, παιδιά, ψυχραιμία!», έγραψε ο υπουργός Εργασίας.

Τα σχόλια για τον Κυριάκο Μητσοτάκη