Επίσημη επίσκεψη στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση των Ενόπλων μας Δυνάμεων και τις τρέχουσες εξελίξεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση του κόμματος, τον κ. Νατσιό υποδέχθηκε ο υπουργός Νίκος Δένδιας, ενώ ακολούθησε ενημερωτική και εμπεριστατωμένη παρουσίαση από τον αρμόδιο επιτελή του ΓΕΕΘΑ. Στην ενημέρωση παρίσταντο ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και οι αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Ακολούθως ο πρόεδρος της Νίκης έθεσε σειρά ερωτημάτων που αφορούσαν στη στρατιωτική υποστήριξη της Ελλάδος στην Ουκρανία και στη Σαουδική Αραβία (διάθεση Patriot), την ανάγκη αναβάθμισης του Ενιαίου Αμυντικού δόγματος με την Κύπρο, τα τρέχοντα εξοπλιστικά προγράμματα (F-35, BELHARA, RAFALE) και την ανταποδοτικότητα αυτών, καθώς και θέματα που σχετίζονται με το μόνιμο προσωπικό, την εκπαίδευση των κληρωτών οπλιτών και την ανάγκη καλλιέργειας της φιλοπατρίας στα σχολεία.

«Η Νίκη ως γνήσιο Πατριωτικό Κίνημα θα σταθεί αρωγός στις Ένοπλες Δυνάμεις, προκειμένου να μπορούν να αντιμετωπίσουν τις ολοένα αυξανόμενες προκλήσεις και να υπερασπισθούν αποτελεσματικά τα εθνικά μας συμφέροντα», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.