Την τοποθέτησή του για την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και για τη δημοσκοπική εικόνα μετά το συνέδριο του κόμματος, που δείχνει σταθερά μπροστά τη Νέα Δημοκρατία και με μεγάλη διαφορά, με τον ΣΥΡΙΖΑ να «κοντράρεται» με το ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση, έκανε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, είπε πως «οι δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουν ένα πολύ θολό πολιτικό σκηνικό. Οι οικογένειες βγαίνουν πιο δυνατές, μετά από συγκρούσεις και καβγάδες. Τα ξαναβρήκαμε οικογενειακώς».

Πρόσθεσε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης χρειάζεται το νέο Εκτελεστικό Γραφείο να μην έχει διαστάσεις παραλυτικής ισορροπίας. Το Συνέδριο ανέδειξε νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να είναι στην πρώτη γραμμή».

«Εγώ δεν θέλω λευκές επιταγές, θέλω να μην είναι ακάλυπτες», είπε επίσης ο κος Γιαννούλης αναφερόμενος στις εσωκομματικές εξελίξεις. «Το λογαριασμό πληρώνουν οι πολίτες. Η μη ακάλυπτη επιταγή έχει μέσα της πρόγραμμα και διάθεση. Κανένας μας δεν μπορεί να μη λάβει υπόψιν την χθεσινή παρουσία των πολιτών, ήταν μια πολυδιάστατη κινητοποίηση, που δεν αφορούσε μόνο το έγκλημα των Τεμπών», πρόσθεσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czhhfi9k1e5d)