Πρεμιέρα έκανε σήμερα, Τρίτη 13/02, η νέα σειρά video podcasts της ΟΝΝΕΔ «Εγώ θα κάτσω με τη νεολαία».

Προσκεκλημένοι στα podcast θα είναι άνθρωποι της αγοράς και της κοινωνίας των πολιτών.

Στόχο έχουν να ενημερώσουν νέες και νέους, αλλά όχι μόνο, σχετικά με ζητήματα της καθημερινότητας μέσα από ξεχωριστές συζητήσεις που αφορούν τον αθλητισμό, την εκπαίδευση, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα, την πολιτική, κοινωνικά ζητήματα κ.α.

*Διαβάστε εδώ: Η νέα πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ: "Τα αντι-sos" - Πρώτη θεματική εκδήλωση με τίτλο "Μία εισαγωγή στο προσωπικό branding" (Εικόνες)


Πρώτη καλεσμένη η Βασιλική Μιλλούση

Πρώτη καλεσμένη της ΟΝΝΕΔ είναι η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση σε μία συζήτηση για την πορεία της στον πρωταθλητισμό, τα οφέλη του αθλητισμού, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα video podcasts προβάλλονται στο κανάλι του Youtube της ΟΝΝΕΔ και στην πλατφόρμα Spotify.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ δήλωσε: «Ξεκινάμε σήμερα στην ΟΝΝΕΔ μία νέα πρωτοβουλία, τα video podcasts «Εγώ θα κάτσω με τη νεολαία». Πρόκειται για διαδραστικές συζητήσεις με ανθρώπους της αγοράς, οι οποίοι μας μιλούν για θέματα που άπτονται του επαγγελματικού τους προσανατολισμού και είναι σημαντικά για τη νέα γενιά. Ευχαριστώ θερμά την πρώτη μας καλεσμένη, την Ολυμπιονίκη Βασιλική Μιλλούση για την παρουσία της στην πρεμιέρα της νέας μας προσπάθειας».

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο Spotify: http://tinyurl.com/35txmeuc

Δείτε το βίντεο στο Youtube: https://youtu.be/ZPM_yhAZmAw