Αισιόδοξος για την έκβαση της συνάντησης αγροτών - Πρωθυπουργού, προβλέποντας εύρεση κοινής συνισταμένης εμφανίστηκε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Κελέτσης.

Θεωρώ ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχει καλόπιστη στάση, ο Πρωθυπουργός πιστεύω ότι θα πείσει με αυτά που θα πει για τις δυνατότητες που έχει η κυβέρνηση και η ελληνική οικονομία ώστε να δώσει ένα πλαίσιο καινούργιο για τους αγρότες” ανέφερε.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

Σε ότι αφορά το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

Σ.ΚΕΛΕΤΣΗΣ: Θα κινηθώ μέσα στα όρια και τα πλαίσια που μας έχει θέσει ο Πρωθυπουργός.

Ερωτηθείς αν μπορούσε κάποιος να τον κατατάξει στη δύναμη Σαμαρά

Σ.ΚΕΛΕΤΣΗΣ: Δεν μ’ αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί ειδικά μέσα στην παράταξη, ο καθένας έχει τις απόψεις του, έχει τις ιδέες του, διαχρονικά τις εκφράζει, το να ταυτιστεί κάποιος με την άποψη ενός παράγοντα ή όχι αυτό είναι κάτι άλλο. Σέβομαι απόλυτα τον κ. Σαμαρά , σέβομαι τις απόψεις του, ήταν αρχηγός της παράταξης και όλοι του έχουμε αναγνωρίσει το δικαίωμα να εκφράζεται πιο ελεύθερα από έναν κοινό βουλευτή όπως είμαι εγώ.

Αναφορικά με τη σημερινή συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους αγρότες

Σ.ΚΕΛΕΤΣΗΣ: Θεωρώ ότι και από τις δύο πλευρές υπάρχει καλόπιστη στάση, ο Πρωθυπουργός πιστεύω ότι θα πείσει με αυτά που θα πει για τις δυνατότητες που έχει η κυβέρνηση και η ελληνική οικονομία ώστε να δώσει ένα πλαίσιο καινούργιο για τους αγρότες. Πιστεύω ότι θα βρεθεί ένα κοινό σημείο συνεννόησης και ισορροπίας.