Πηγές που πρόσκεινται στον Διονύση Τεμπονέρα έδωσαν ένα πρώτο στίγμα για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη (13/2/2024), για την επόµενη ηµέρα στο χώρο της Αριστεράς, όπου εκτός από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, θα συμμετάσχει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης από το ΠΑΣΟΚ και η Εφη Αχτσιόγλου από τη “Νέα Αριστερά”.

Διαβάστε σχετικά: Ο εκνευρισμός της Κουµουνδούρου με τον Τεµπονέρα, το ''εισιτήριο'' της Βόζεµπεργκ για Βρυξέλλες και οι ανησυχίες του ΠΑΣΟΚ

Σύμφωνα με τις εν λόγω πηγές ο κ. Τεμπονέρας πρόκειται να τονίσει ότι “O ΣYPIZA ΠΣ είναι το σπίτι μας. Μακριά από εμάς και από εμένα προσωπικά κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και αποπροσανατολισμού. Ανταποκρινόμαστε συλλογικά στο αίτημα της κοινωνία για συμπόρευση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ποτέ δεν επιδοκιμάσαμε διασπαστικές κινήσεις.”

“Είναι πλέον στο DNA των δημοκρατικών ανθρώπων και του ΣYPIZA-ΠΣ να επιδιώκουν συνθέσεις και υπερβάσεις, ενωτικές πρωτοβουλίες με στόχο να φανεί φως στον ορίζοντα, με δορμολόγηση κυβερνητικής διεξόδου”, όπως αναφέρουν οι πηγές που πρόσκεινται στο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώνουν ότι ο ίδιος θα τονίσει ότι:

“Προχωράμε όλοι μαζί μακριά από μικροκομματικές περιχαρακώσεις και εσωστρεφείς για τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης της Δεξιάς.”