Η Νίκη Κεραμέως έκανε έναν προσωπικό απολογισμό για τους επτά μήνες που βρίσκεται στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών. Η ίδια στην ανακοίνωσή της με σύνθημα «Επτά μήνες έργο με επίκεντρο τον πολίτη» ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν και δεσμεύθηκε ότι θα συνεχίσει να υλοποιεί όσα πρέπει για να επιτευχθεί ο στόχος για τη δημιουργία ενός καλύτερου Δημόσιου Τομέα.

Αναλυτικά ο απολογισμός της Νίκης Κεραμέως για τους επτά μήνες παρουσίας της στο Υπουργείο Εσωτερικών:

Φίλες και φίλοι,

Πριν από περίπου επτά μήνες με τιμήσατε με την ψήφο σας, και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μού εμπιστεύτηκε το Υπουργείο Εσωτερικών.

Από τότε, μέχρι σήμερα, εργαζόμαστε συστηματικά και έχουμε ήδη κάνει πράξη πολλές από τις δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος των αλλαγών στο κράτος και τη δημόσια διοίκηση είναι να υπηρετήσουμε τους πολίτες πιο αποτελεσματικά, πιο γρήγορα. Με σεβασμό και προτεραιότητα τις ανάγκες τους.

Σας παρακαλώ να αφιερώσετε λίγα λεπτά για να δείτε τη συνοπτική περιγραφή όσων κάναμε από τον Ιούλιο έως σήμερα. Κάποια από αυτά, όπως η αλλαγή στον τρόπο επιλογής και η αξιολόγηση των διοικήσεων των φορέων του Δημοσίου, αλλάζουν νοοτροπίες, χτυπούν παθογένειες του παρελθόντος.

Γνωρίζω καλά ότι κάθε μεγάλο στοίχημα κρίνεται από το αποτέλεσμα. Στην πράξη.

Συνεχίζουμε, λοιπόν, να υλοποιούμε όλα όσα πρέπει, για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Να προσφέρουμε τις υπηρεσίες που οφείλουμε σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Να εδραιώσουμε ένα Δημόσιο που λειτουργεί με επίκεντρο τον πολίτη.

apologismos-7
apologismos-6
apologismos-5
apologismos-4
apologismos-3
apologismos-2
apologismos-1