Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα είχε πριν από λίγη ώρα ο Διονύσης Τεμπονέρας. Η εξέλιξη αυτή έρχεται με φόντο την επικείμενη εκδήλωση που θα διοργανώσει ο κ. Τεμπονέρας, με τους Μανώλη Χριστουδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ και την Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά να δίνουν το "παρών", προκαλώντας εκνευρισμό τόσο στην Κουμουνδούρου όσο και στη Χαριλάου Τρικούπη.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του κ. Τσίπρα στην οδό Αμαλίας και σύμφωνα με πληροφορίες αντάλλαξαν απόψεις για όλα τα τρέχοντα ζητήματα. Στο μενού ήταν οι εξελίξεις και το μέλλον της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς.

Από το περιβάλλον πάντως του Αλέξη Τσίπρα τα πράγματα εξηγούνται για να μην παρεξηγούνται.

Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στον πρώην πρωθυπουργό, ο κ. Τσίπρας δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του τον Διονύση Τεμπονέρα κατόπιν αιτήματος του τελευταίου, στο πλαίσιο των αιτημάτων που δέχεται καθημερινά και στα οποία ανταποκρίνεται, για συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη του Κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δε θα παραστεί σε καμία άλλη εκδήλωση τις επόμενες ημέρες πέραν του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στα τέλη Φλεβάρη».