Φοιτητής στη Νομική Σχολή είναι ο πρώην μπασκετμπολίστας, Νίκος Παππάς, και όπως εξήγησε και ο ίδιος αυτός ήταν και ο λόγος που εμφανίστηκε προ ημερών – ως φοιτητής – στην Γενική Συνέλευση της Νομικής στην οποία μάλιστα ψήφισε κιόλας.

Ο Νίκος Παππάς πέρασε στη Νομική το 2008. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει χρήστης του twitter η εισαγωγή στη σχολή του έγινε χωρίς να δώσει εξετάσεις, λόγω της 2ης θέσης της Εθνικής Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό, όπου συμμετείχε, πριν αρκετά χρόνια. Ωστόσο, λόγω των αθλητικών του δραστηριοτήτων, οι σπουδές του πήγαν πίσω και έτσι ως φοιτητής βρίσκεται το 33ό εξάμηνο των σπουδών του.

Η παρουσία του στην Συνέλευση της Νομικής προκάλεσε πολλές συζητήσεις -λόγω και της πρόσφατης εμπλοκής του με την πολιτική- με τον ίδιο να κάνει ανάρτηση επίσημο έγγραφο, ώστε να αποδείξει τη φοιτητική του ιδιότητα. 

Διαβάστε επίσης: Ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς απαντά για την παρουσία του στη Νομική: Πήγα στη Συνέλευση για να ψηφίσω

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο λογαριασμός Georghy Zhukov στο twitter, ο Νίκος Παππάς, θέλοντας να ειρωνευτεί όσους αντέδρασαν για την παρουσία του στη Νομική, ανέβασε το έγγραφο της εισαγωγής του στη σχολή το 2008 και έγραψε «Σόρρυ δεν θα το ξανακάνω», ωστόσο αυτό το μήνυμα το έγραψε ακριβώς στο σημείο που αναγράφεται ο τρόπος εισαγωγής.

 «Για τους δικούς του λόγους, το κρύβει εντέχνως με ένα κόκκινο πλαίσιο και ένα “αστειάκι”» προσθέτει ο λογαριασμός, και σχολιάζει ακόμη ότι «μετά από σχεδόν 16 έτη» ο Νίκος Παππάς «βρίσκεται στο 30ό εξάμηνο φοίτησης και τάσσεται υπέρ των καταλήψεων και των κλειστών σχολών», σχολίασε ο λογαριασμος.