Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση του στα social media, απαντάει στις πρόσφατες κατηγορίες σχετικά με το δάνειο που χορήγησε ο ίδιος στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το τριήμερο εργασίας των βουλευτών του κόμματος στο εξοχικό του στις Σπέτσες.

Διαβάστε επίσης: Ποια πρώην βουλευτής και φανατική υποστηρίκτρια του Κασσελάκη δεν πλήρωνε τη συνδρομή της στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο ίδιος μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι δε θα αφήσει ‘’αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη’’, μιλώντας απευθείας στους πολίτες.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:

‘’Το έχω πει από την πρώτη στιγμή, πριν καν εκλεγώ:

Δε θα αφήνω αναπάντητη τη γιγαντιαία προπαγάνδα του συστήματος Μητσοτάκη, με τον μόνο τρόπο που έχω: μιλώντας σ’ εσάς απευθείας.

Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να δανείσει ένας πρόεδρος το κόμμα του προκειμένου να πληρωθούν το δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι και να μπορέσουν να κάνουν γιορτές.

Λογικό όμως είναι να κυβερνά ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 400 εκατομμύρια στις τράπεζες, που λειτουργεί δηλαδή εις βάρος των πολιτών.

Για την προπαγάνδα, προβληματικό είναι να καλεί ο Πρόεδρος ενός κόμματος του βουλευτές του στο εξοχικό του για τρήμερο εργασίας, με έξοδα δικά του.

Λογικό όμως είναι να έχει ο πρωθυπουργός της χώρας εξοχικό – μεσοτοιχία με τον φυγά Χριστοφοράκο.

Και να καλεί -σε άλλο του εξοχικό- τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Μπλίκεν για επίσημες συνομιλίες, με έξοδα του Κράτους.

Σε μία χώρα που η προπαγάνδα ορίζει το λογικό και το παράλογο, προσωπικά υπόσχομαι να συνεχίσω να κάνω αυτό που ξεβολεύει το σύστημα Μητσοτάκη.’’