Οικογενειακά και εντός των συνόρων, χωρίς εντυπωσιακές αποδράσεις, θα περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα οι πολιτικοί αρχηγοί, με εξαίρεση ίσως τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος θα μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου άλλωστε έζησε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του, για να γιορτάσει και αυτός σε στενό κύκλο με οικεία του πρόσωπα.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την παραμονή των Χριστουγέννων θα ακούσει τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, θα εκδράμει με την οικογένειά του για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή του Μετσόβου.

*Διαβάστε εδώ: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέφαγε με τον ανιψιό του Γρηγόρη Δημητριάδη σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας (Εικόνες)

Αντιστοίχως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην Αθήνα έως νωρίς το πρωί της παραμονής για τα καθιερωμένα κάλαντα των Χριστουγέννων, τα οποία θα είναι τα πρώτα του ως αρχηγού κόμματος και ακολούθως από την Κουμουνδούρου θα πάει στο αεροδρόμιο για να ταξιδέψει στη συνέχεια με προορισμό το Τέξας, πρώτο του σταθμό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκεί θα κάνει Χριστούγεννα με την οικογένειά του στο σπίτι του αδελφού του, ο καινούργιος χρόνος όμως θα τον βρει στο σπίτι της οικογένειας του συζύγου του, Τάιλερ Μακμπέθ, στην Πολιτεία του Μισισίπι.

O Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι παρών για τα κάλαντα στη Χαριλάου Τρικούπη, αλλά δεν αναμένεται να πάει στην Κρήτη -τον τόπο καταγωγής του- και θα κάνει Χριστούγεννα στην Αθήνα, οικογενειακά, με τον γιο του.

Στην Αθήνα κυρίως, με μια μικρή ανάπαυλα στη Φθιώτιδα, από όπου κατάγεται, θα παραμείνει και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στη Θεσσαλονίκη, όπως κάθε χρόνο, θα περάσει τις γιορτινές ημέρες ο Κυριάκος Βελόπουλος με την οικογένειά του, ενώ ο Βασίλης Στίγκας θα μείνει και αυτός στην Αθήνα για να περάσει παρέα με τα εγγόνια του.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιλκίς, θα βρεθεί ο Δημήτρης Νατσιός, ενώ η Ζωή Κωνσταντοπούλου επιλέγει και αυτή να περάσει τις ημέρες αυτές μαζί με τον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση και τους γονείς της.