Λίγες ημέρες παύση από τα καθήκοντά τους θα επιχειρήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί για να περάσουν τα Χριστούγεννα με τις οικογένειες τους. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  θα κάνει γιορτές στο Μέτσοβο, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στεφανος Κασσελάκης μετά το ταξίδι «αστραπή» στο Παρίσι θα βρεθεί στο Τέξας.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, και πέρα από την καθιερωμένη επίσκεψη ενημέρωσης θα ανταλλάξουν και  ευχές εν όψει των Χριστουγέννων. Την Κυριακή θα ακούσει τα κάλαντα στο Μέγαρο Μαξίμου και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του Star,  θα εκδράμει με την οικογένεια του για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή του Μετσόβου.

Στέφανος Κασσελάκης: Γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε εκτάκτως στο Παρίσι

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε ταξίδι- «αστραπή» στο Παρίσι με τον σύντροφό του Ταιλερ Μακμπέθ. Το Star αποκάλυψε τον λόγο που βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη του φωτός και μάλιστα την συγκεκριμένη ημέρα. Κάθε χρόνο λοιπόν ο Στέφανος Κασσελάκης πηγαίνει στο Παρίσι για να συναντήσει και να δώσει τα δώρα του στην βαφτιστήρα του. Της έχει μεγάλη αδυναμία και δεν απουσιάζει ποτέ από το ραντεβού τους.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα περάσει τα Χριστούγεννα με την οικογένεια του στο Τέξας, στο σπίτι του αδελφού του, ενώ ο καινούργιος χρόνος θα τον βρει στο σπίτι της οικογένειας του Τάιλερ, στο Μισισιπή. Θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, στην Αθήνα, μετά την Πρωτοχρονιά.

Πού θα κάνουν Χριστούγεννα οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα ακούσει τα κάλαντα στη Χαριλάου Τρικούπη και -σύμφωνα με το Star- θα κάνει Χριστούγεννα στην Αθήνα οικογενειακά, με τον γιο του. Στην Αθήνα θα μείνει και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας που την Κυριακή θα του ψάλλουν τα κάλαντα στον Περισσό. Στη Θεσσαλονίκη όπως κάθε χρόνο θα περάσει τις γιορτινές ημέρες ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος με την οικογένεια του, ενώ ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» Βασίλης Στίγκας  θα μείνει στην Αθήνα για να κάνει γιορτές  με τα εγγόνια του. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του το  Κιλκίς θα βρεθεί  ο πρόεδρος του «ΝΙΚΗ» Δημήτρης Νατσιός.  

Με πληροφορίες από Star