Ακόµα και µέσα στα Χριστούγεννα θα συνεχιστούν οι περιοδείες του πρωθυπουργού σε λεκανοπέδιο και περιφέρεια (εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του), καθώς και οι αντίστοιχες επισκέψεις σε σουπερµάρκετ.

Βλέπετε, στις µετρήσεις του τελευταίου διαστήµατος αυτή η σηµειολογική πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει καταγραφεί απολύτως θετικά στις τάξεις των πολιτών και, στο πλαίσιο αυτό, η τακτική αυτή θα εφαρµοστεί και εντός της εορταστικής περιόδου.

*Διαβάστε εδώ: Κώστας Σκρέκας: Αυτοψία σε σούπερ μάρκετ στην Λένορμαν - “Συνεχίζονται οι έλεγχοι για αισχροκέρδεια” (Εικόνες)

Μαζί θα βρίσκεται, όπου αυτό καταστεί δυνατό, ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, ενώ παράλληλα θα εξακολουθήσει και η εξειδικευµένη ενηµέρωση από την πλευρά του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, σε ό,τι αφορά τόσο τις πρωτοβουλίες στο µέτωπο της ακρίβειας όσο και το αποτέλεσµά τους σε επίπεδο διακύµανσης των τιµών.

Από εκεί και πέρα, ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Θανάσης Νέζης εισέρχεται αυτό το διάστηµα στη διαδικασία του καθορισµού των πρώτων -εντός συνόρων- σταθµών του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο έτος, µε έµφαση, όπως πάντα, σε περιπτώσεις όπου είτε δροµολογούνται είτε ολοκληρώνονται σηµαντικά έργα για τις τοπικές κοινωνίες. Πρόκειται για µια στρατηγική που «τρέχει» από τις πρώτες κιόλας ηµέρες της διακυβέρνησης της Ν.∆. και θεωρείται σταθερά επιτυχηµένη, ενώ, προκειµένου να µη χαθεί η επαφή µε την κοινωνία, χρειάστηκε κατά καιρούς να «θυσιαστούν» ουκ ολίγες υποχρεώσεις του πρωθυπουργικού προγράµµατος.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 16/12/2023