Μακάβριο είναι αυτό το οποίο επιχειρεί στρεψοδίκως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, εις βάρος του πρώην υπουργού Υγείας, ομότιμου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και βουλευτή της Ν.Δ., Νικήτα Κακλαμάνη, με φόντο την δραματική και συγκινητική περιπέτεια του 31χρονου βαριά τραυματία υπαρχιφύλακα της ΥΑΤ στην μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Κρατικού Νικαίας.

Συγκεκριμένα, την ανάκληση της τηλεοπτικής δήλωσης του Νικήτα Κακλαμάνη, “Αν τον αγαπάει ο Θεός, καλύτερα να τον πάρει!”, για τον βαριά τραυματισμένο αστυνομικό, ζητεί η Θεοδώρα Τζάκρη και δηλώνει με μπόλικη στρεψοδικία:

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας έμπειρος κοινοβουλευτικός και ιατρός έκανε δημόσια έμμεση προτροπή σε ευθανασία και προτιμώ την εκδοχή της ασυναρτησίας”.

Ψυχραιμία, παιδιά. Το άγχος της άσκησης αντιπολίτευσης είναι εκείνο που οδηγεί την Θεοδώρα Τζάκρη σε άδικες κρίσεις και υπερβολικές εκτιμήσεις, εκτός εάν η ίδια αμφισβητεί την ευαισθησία του Νικήτα Κακλαμάνη έναντι του ανθρώπινου πόνου..