Απάντηση στα όσα είπε ο Νίκος Ρωμανός, εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, σε σχέση με τη χθεσινοβραδυνή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη και την αναφορά του για την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα έδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Σε αυτήν αναφέρεται:

«Οι προσβολές και οι ύβρεις του κ. Ρωμανού στο πρόσωπο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη. Κατά τα άλλα, θα προτρέπαμε τη ΝΔ να ασχοληθεί πρώτα με τον κ. Σαμαρά και τις ακροδεξιές συνιστώσες στο εσωτερικό της, που δεν επιτρέπουν στην κυβέρνηση να έχει μια ενιαία, συγκροτημένη στρατηγική για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις».

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση και τον Γιώργο Κουβαρά, αναφορικά με την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, είπε πως «η άποψή μου είναι ότι εξωτερική πολιτική δεν κάνεις με λιχουδιές στον Πίνατ και με υποκλίσεις στον Ερντογάν», με τον Νίκο Ρωμανό να σημειώνει επί αυτής της θέσης πως ο Στέφανος Κασσελάκης «εκτός από υποβολέα τον κ. Πολάκη έχει και έντονες επιρροές από τους παλιούς συνοδοιπόρους του ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ του Π. Καμμένου»