Απροειδοποίητη περιοδεία ξεκίνησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με μια ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter).

Πρώτος σταθμός του Στέφανου Κασσελάκη ήταν η Αμφιλοχία. Εκεί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε στην πλατφόρμα X, επισκέφθηκε ένα καφεκοπτείο, ένα κουρείο, ένα φαρμακείο κι ένα καφενείο και συνομίλησε με πολίτες.
kasselakis_amfiloxia6055633-002
kasselakis_amfiloxia6055636-003
kasselakis_amfiloxia6055637-004
kasselakis_amfiloxia6055638-001


Σε ερώτηση πολίτη «πώς κι απ’ τα μέρη μας», απάντησε: «Αυτή η ερώτηση πρέπει επιτέλους να σταματήσει, διότι πολύ απλά πού είναι οι άλλοι; Γιατί δεν έρχονται οι άλλοι στα μέρη σας; Ελλάδα δεν είστε;».

*Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Θα κάνει τον… γύρο του κόσμου - Στόχος η ενεργοποίηση της Διασποράς ενόψει ευρωεκλογών και επιστολικής ψήφου

«Μας έχει χαντακώσει τους ελεύθερους επαγγελματίες», είπε μια πολίτης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά πως «αυτό που γίνεται είναι ανήθικο».

kasselakis_amfiloxia6055624-005
kasselakis_amfiloxia6055627-008
kasselakis_amfiloxia6055631-007
kasselakis_amfiloxia6055632-006



Ακόμα, ο Στέφανος Κασσελάκης επισκέφθηκε το Αγρίνιο και συνομίλησε με δεκάδες πολίτες, ακούγοντας τα προβλήματά τους.


Σε μία εκ των περιπτώσεων, σε κεντρικό κατάστημα εστίασης της πόλης, επί της πλατείας Δημοκρατίας, ο Στέφανος Κασσελάκης επενέβη σε βιντεοκλήση θαμώνα που μιλούσε με οικείο του πρόσωπο.

«Δείχνεις φόρεμα;», ρώτησε την κατά πάσα πιθανότητα εμβρόντητη κοπέλα στην οθόνη του κινητού, ρωτώντας παράλληλα τι είδους σχέση έχουν τον συνομιλητή της, όπως φαίνεται και στο βίντεο του agrinionews.gr:

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη Κασσελάκη στο Αγρίνιο ήταν ανεπίσημη, καθώς δεν ήταν γνωστή σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και σε τοπικές αρχές.

Επισκέφθηκε μάλιστα την Δημοτική Πινακοθήκη όπου φιλοξενείται η έκθεση «Ο Τόπος του Φωτός» που αφορά σε μοντέρνα ελληνική ζωγραφική από τη Συλλογή Έργων Τέχνης της Βουλής των Ελλήνων.

Ο χώρος εξάλλου επιλέχθηκε ως σκηνικό συνέντευξης που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραχώρησε στην ΕΡΤ και στον Γιώργο Κουβαρά.

Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι εδώ στο Αγρίνιο μαζί με όλους σας. Η υποδοχή ήταν πάρα πολύ θερμή και το εκτιμώ ολόψυχα. Οι καταστάσεις είναι πιεσμένες στην αγορά, το ακούμε από παντού. Παράπονα για την Υγεία, την Παιδεία, την Δικαιοσύνη.

Είναι δυστυχώς περίοδος που θα έπρεπε να είναι χαρμόσυνη και αντ’ αυτού ο κόσμος ζει σε μία κατάσταση λιτότητας και αποδόμησης του Δημοσίου, η οποία δυστυχώς θα χειροτερέψει του χρόνου με προαιρετική λιτότητα όπως έχει αποφασίσει η κυβέρνηση με την Ευρωπαϊκή Ένωση».


Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την περιοδεία του στην Αμφιλοχία


Απροειδοποίητη περιοδεία. Πρώτος σταθμός, Αμφιλοχία.

Μη με ρωτάτε «πώς απ’ τα μέρη μας;». Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται. Ελλάδα είναι κι εδώ.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη για την περιοδεία του στον Αγρίνιο

Απροειδοποίητη περιοδεία. Δεύτερος σταθμός, Αγρίνιο. Δε βρήκα χαρούμενους ανθρώπους του «41%». Βρήκα ανθρώπους βαθιά προβληματισμένους. Όπως μου είπε ο συνταξιούχος που μιλήσαμε: «Ο άνθρωπος δεν τρώει ΘΑ, θέλει ψωμί να φάει».