Έκτακτη σύσκεψη για την οπαδική βία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα το βράδυ της Πέμπτης, σε επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.

Η κυβέρνηση φέρεται αποφασισμένη να πάρει δραστικά μέτρα για την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Τα μέτρα που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika. gr, είναι τα εξής:

- Κλείσιμο των θυρών των οργανωμένων οπαδών

- Απόσυρση της αστυνομίας από τα γήπεδα 

- Διακοπή πρωταθλήματος

Στη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για την αντιμετώπιση του φαινομένου της οπαδικής βίας -σύμφωνα με πληροφορίες- θα συμμετάσχουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, o αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, οι υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσος, καθώς επίσης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα συζητηθούν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση τέτοιου είδους φαινομένων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν επιπλέον μέτρα.