Αιχμηρός για ακόμα μια φορά σε αναρτήσεις του στα social media εμφανίστηκε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ένθερμος υποστηρικτής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Τα θετικά σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος Ευγενία Λουπάκη, η οποία εργάζεται στο κομματικό ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» για την Έφη Αχτσιόγλου, μετά την πρόσφατη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, προκάλεσαν την αντίδραση του Νίκου Μωραΐτη.

«Να μην έχεις μία ως κόμμα κι όμως να πληρώνεις δημοσιογράφο για να προωθεί τους διασπαστές σου. Ο ορισμός της πολυφωνίας. Μπράβο στο Κόκκινο!», ανέφερε ο Νίκος Μωραΐτης σε ανάρτησή του.


Ο χρήστης @tetrRadio παρενέβη στη συζήτηση και ζήτησε την απόλυση της Ευγενίας Λουπάκη, καθώς και όσων δημοσιογράφων στο Κόκκινο δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ: «Να απολυθεί η @elupaki από τον 105,5 Στο Κόκκινο και μαζί να απολυθούν και όλοι όσοι εκεί μέσα δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ. Και είναι πολλοί. Και ήταν πολλοί και πριν από τη διάσπαση, επί Αλέξη Τσίπρα. Γιατί ο σταθμός διεκδικούσε να είναι, πάντα, ραδιοσταθμός της Αριστεράς συνολικά».

Ο στιχουργός, που είναι ένθερμος υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη, σχολίασε, με τη σειρά του, ότι δεν μπορεί να υπάρχει «εκπομπή διασπαστών» σε κομματικό σταθμό. «Η ΈφηΣυν μπορεί να γράφει ό,τι θέλει, δεν είναι κομματικό έντυπο. Το Κόκκινο είναι κομματικός ρ/σ. Αν έχει εκπομπή διασπαστών, να έχει και ΚΚΕ, Πλεύσης, ΠΑΣΟΚ, να γίνει ένας ρ/σ της Κεντροαριστεράς. Μαζί σας! *Απολύσεις μακριά από μένα. Ηθική επιλογή: Να μη φτύνεις εκεί που τρως», έγραψε ο Νίκος Μωραΐτης.