Ο βουλευτής της Ν.Δ. Άγγελος Συρίγος μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

«Θα δω τους όρους υπό τους οποίους θα έρθει και θα σας πω», απάντησε ο Άγγελος Συρίγος, ερωτηθείς αν θα ψηφίσει υπέρ της ρύθμισης για τον γάμο των ομόφυλων.

«Αυτή τη στιγμή η συζήτηση είναι καθαρά θεωρητική αλλά οπωσδήποτε είμαι υπέρ του να υπάρξει διασφάλιση των δικαιωμάτων ιδίως των παιδιών και όλων των ατόμων που θίγονται», συμπλήρωσε ο Άγγελος Συρίγος.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Χαρίτσης: Γάμος ομόφυλων ζευγαριών τώρα, όχι αύριο - Το αυτονόητο δικαίωμα μετατρέπεται σε παιχνίδι εσωτερικών ισορροπιών στις τάξεις της κυβέρνησης

«Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι πάρα πολλά προβλήματα που υπήρχαν έχουν λυθεί μέσω του συμφώνου συμβιώσεως, από εκεί και πέρα είναι υπαρκτά κάποια προβλήματα, κάποια προβλήματα που υπήρχαν με παιδιά ομόφυλων ζευγαριών, τα οποία δεν αναγνωρίζονταν στο εξωτερικό, λύθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα με νομοθετική πρωτοβουλία, να δούμε τι άλλα δικαιώματα υπάρχουν και να προσπαθήσουμε να τα αντιμετωπίσουμε», ανέφερε ο Άγγελος Συρίγος.