«Πυρά» κατά του Μάκη Βορίδη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, αναφερόμενος στη στάση του υπουργού Επικρατείας απέναντι στον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, αλλά και το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Τα λέει τσεκουράτα ο κ. Βορίδης όταν πρόκειται να ενθουσιάσει τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους του: “Αν μου ζητηθεί να ψηφίσω υποχρεωτικά τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, θα παραιτηθώ”. Όταν πρόκειται όμως για το μείζον θέμα της παρακολούθησής του μέσω Predator, σιωπή. Εκεί, ο ατρόμητος υπουργός ζαρώνει από φόβο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στο Twitter.

*Διαβάστε εδώ: Στέφανος Κασσελάκης: Διήμερο στις Σπέτσες με... σφηνάκια εν μέσω αποχωρήσεων στο ΣΥΡΙΖΑ (Εικόνες)


Μάκης Βορίδης: Στα ζητήματα συνειδήσεως δεν μπορώ να κάνω πίσω

Υπενθυμίζεται πως κληθείς να απαντήσει για το εάν θα παραιτηθεί στην περίπτωση που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας και στους υπουργούς της ΝΔ κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών, ο Μάκης Βορίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στα ζητήματα συνειδήσεως εννοείται ότι δεν μπορώ να κάνω πίσω. Επομένως αν κάποιος μου πει ότι πρέπει να το κάνω υποχρεωτικά, δεν μπορώ να το κάνω».