Ιδιαίτερα επικριτική εμφανίστηκε η Σία Αναγνωστοπούλου στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Πρέπει να έχεις έλλειψη αριστερής ευφυΐας για να κάνεις μια τέτοια ανάρτηση», σχολίασε στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Θέλουμε να γίνει πράξη η σύγχρονη Αριστερά. Ο αντίπαλός μας είναι δεξιά», εξήγησε, ενώ σημείωσε ότι «δεν φεύγεις έτσι απλά από το σπίτι σου» αναφερόμενη στην αποχώρησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Σία Αναγνωστοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διασύρεται και αυτοεξευτελίζεται - Δεν αξίζει αυτό στην Αριστερά

Εμείς δεν θα είμαστε απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε στον Αλέξη Τσίπρα, τόνισε κ. Αναγνωστοπούλου, για την επόμενη μέρα με τη δημιουργία Κ.Ο. και πρόσθεσε: «Απέναντί μας θα είναι αυτή η κυβέρνηση και οι πολιτικές που ασκεί».

Μετά τις "αιχμές" για τον Στέφανο Κασσελάκη, η Σία Αναγνωστοπούλου σχολίασε την κόντρα της με τον Παύλο Πολάκη

Σχετικά με την κόντρα της με τον Παύλο Πολάκη, η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής ανέφερε: «Εγώ δεν έχω προσωπικές αντιπαραθέσεις, έχω όμως πολιτικές διαφωνίες. (…) Δεν πρόκειται απέναντί μου να είναι πολύ αγαπημένοι σύντροφοι με τους οποίους έχουμε πορευτεί χρόνια, γιατί δεν ξέρω αν σε αυτό το όραμα που έχουμε –να στήσουμε ξανά αυτόν τον αριστερό προοδευτικό χώρο– χρειάζονται όλες αυτές οι επιθέσεις, που κι εμένα μου φαίνονται θράσους και έλλειψης στοιχειώδους ευφυΐας. (…) Μιλούσαμε πολύ στα όργανα. Αλλά δεν ήταν ο κύριος Πολάκης που έδινε τον τόνο. (…) Υπάρχουν πολλών ειδών άνθρωποι και χαρακτήρες και πολιτικές διαφωνίες και όλα αυτά. Το θέμα είναι ποιος δίνει τον τόνο.

(…) Τον ΣΥΡΙΖΑ τον οικοδομήσαμε ως πληθυντική Αριστερά που απευθύνεται σε έναν ευρύ χώρο. Άρα οι διαφορετικές απόψεις είναι όχι μόνο ανεκτές, αλλά γόνιμες. Και το είχαμε βάλει στο καταστατικό μας, είχαμε θεσμοθετήσει τη στάση. Το λέω και στον κύριο Κασσελάκη για να μη νομίζει ότι είμαστε χθεσινοί που βρήκαμε καρέκλες και καθίσαμε».

«Το πιο πιθανό είναι ο επικεφαλής τη νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας να είναι ο Αλέξης Χαρίτσης», τόνισε η κ. Αναγνωστοπούλου. «Ωστόσο, ένα κόμμα δεν φτιάχνεται με ένα κλικ του χεριού. Φτιάχνουμε κόμμα, έχει διεργασίες».

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ: