Θέση στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Σία Αναγνωστοπούλου και τον Παύλο Πολάκη πήρε και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας.

«Δεν βοηθάει, αλλά δεν έχει παίξει ρόλο στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο δίμηνο στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Τσίπρας στον ΑΝΤ1, τοποθετούμενος για το θέμα που απασχολεί και εντείνει την κόντρα στο εσωτερικό -αλλά πλέον και στο εξωτερικό- του ΣΥΡΙΖΑ.

"Αρχικά υπήρξε επίθεση της Αναγνωστοπούλου στον Πολάκη"

«Υπήρξε επίθεση της κ. Αναγνωστοπούλου στον κ. Πολάκη, αν θέλουμε να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά και ήρθε η απάντηση. Μην το κάνουμε μεγάλο θέμα. Δεν υπήρξε καμία αναφορά σε θέμα υγείας. Ήταν δημοσιοποιημένα στοιχεία, δεν υπήρχε κανένα ιατρικό απόρρητο», δήλωσε.

Αναφερόμενος στη συνέχεια στα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, τις παραιτήσεις και τις φήμες για επερχόμενες αποχωρήσεις, ο Γιώργος Τσίπρας είπε: «Το κομμάτι της "Ομπρέλας" που αποχώρησε, θα μπορούσε να είναι μαζί μας. Επέλεξαν από την πρώτη μέρα αυτή την πορεία. Εμείς θα προχωρήσουμε μπροστά έτσι κι αλλιώς. Όποιος φεύγει, γενικά, πρέπει να επιστρέφει την έδρα του. Αυτό είναι στο καταστατικό».

3η θέση ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις

Για τις δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τρίτο, πίσω από το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει, θα μετασχηματιστεί, θα ανακάμψει».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα για την κόντρα Αναγνωστοπούλου-Πολάκη τοποθετήθηκε και ο Θάνος Πλεύρης, το όνομα του οποίου ενεπλάκη μάλιστα στην υπόθεση, καθώς η εποχή στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Πολάκης ήταν η περίοδος που ο κ. Πλεύρης διατελούσε υπουργός Υγείας.