«Πυρά» στον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση αναφορικά με τη χορήγηση αντι-ιικού φαρμάκου στη Σία Αναγνωστοπούλου το 2022 εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Θάνος Πλεύρης: «Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο κ. Πολάκης»

«Πραγματικά δεν πίστευα ότι θα φτάσει σε αυτό το επίπεδο ο κ. Πολάκης, έχουν μια εσωκομματική κόντρα, αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου» είπε ο Θάνος Πλεύρης χαρακτηρίζοντας την ανάρτηση χυδαία, καθώς αποκαλύπτει απόρρητα ιατρικά στοιχεία της κ. Ανανωστοπούλου, τη στιγμή, μάλιστα, που ο Παύλος Πολάκης είναι γιατρός και έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Αφού διέψευσε αυτό που ισχυρίστηκε ο Παύλος Πολάκης λέγοντας ότι: «Εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί του όσο ήμουν υπουργός παρά μόνο στα θέματα τα κοινοβουλευτικά», είπε: «Τα αντιικά φάρμακα είχαν την εξής διαδικασία για να καταλάβετε πόσο ανόητο είναι αυτό που λέει ο κ. Πολάκης, που τα λέει με την ανοχή του κ. Κασσελάκη. Για την κ. Αναγνωστοπούλου, όπως και για όλους τους ασθενείς, γινόταν συνταγογράφηση από γιατρό και η επιτροπή ενέκρινε αν πληρούσαν τα κριτήρια σε διαδικασία που ολοκληρωνόταν σε 24 ώρες. Η κ. Αναγνωστοπούλου προς τιμή της ακολούθησε τη διαδικασία όπως όλοι οι πολίτες».

Διαβάστε ακόμα: Σάλος για την επίθεση Πολάκη στη Σία Αναγνωστοπούλου: “Χυδαίο να εμπλέκει προσωπικά-ιατρικά δεδομένα σε πολιτικές αντιπαραθέσεις”

Θάνος Πλεύρης: «Δεν είναι ελεεινός ο άνθρωπος;»

«Ο κ. Πολάκης λέει ανοησίες, όλα γίνονταν βάσει επιτροπής. Η διαδικασία είναι συγκεκριμένη με κριτήρια. Είναι ψεύτης και συκοφάντης ο κ. Πολάκης, που λειτουργεί ως μπροστινός του κ. Κασσελάκη. Όπως γινόταν επί Τσίπρα, έβγαινε ο Πολάκης και έβριζε και υπηρχε ανοχή, τώρα έχει την ανοχή του κ. Κασσελάκη» συμπλήρωσε ο Θάνος Πλεύρης.

«Είναι γιατρός και επιλέγει να επιτεθεί στην κ. Αναγνωστοπούλου σε θέμα που σχετίζεται με την υγεία της. Δεν είναι ελεεινός ο άνθρωπος;» είπε και πρόσθεσε: «Τα αντι-ικα δεν ήταν ό,τι γουστάρει ο Πολάκης ή Πλεύρης. Υπήρχαν κριτήρια. Ειναι χυδαίο αυτό που υπονοεί και για μένα, ότι καθόμουν σε μια καρέκλα και έβλεπα τις αιτήσεις και έλεγα ότι αυτός δεν θα πάρει επειδή είναι ΣΥΡΙΖΑ».