Η διαλυτική κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε και στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

H Έφη Αχτσιόγλου και Αλέξης Χαρίτσης, συμμετείχαν στην πορεία με το το μπλοκ του Δικτύου - Προοδευτικών Αριστερών Φοιτητών.



Οι δύο βουλευτές μαζί με μέλη των 6+6 επέλεξαν να μην ακολουθήσουν το επίσημο μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ. Η Έφη Αχτσιόγλου και ο Αλέξης Χαρίτσης ανέβασαν και σχετικές φωτογραφίες στα προφίλ τους στα social media. Συγκεκριμένα η κυρία Αχτσιόγλου ανέβασε stories στο Instagram ενώ ο κ. Χαρίτσης στη σελίδα του στο Facebook.



Σημειώνεται ότι ο κ. Χαρίτσης συνόδευσε την ανάρτησή του με το ακόλουθο κείμενο:

«Μισός αιώνας από την ηρωική εξέγερση.Για Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη. Η ρωγμή του ιστορικού χρόνου που εκπροσωπεί το Πολυτεχνείο είναι παντοτινή.Γιατί μας θυμίζει ότι τα αυταρχικά καθεστώτα ανατρέπονται, ότι η δύναμη δεν βρίσκεται στην ισχύ των λίγων, αλλά στις επιθυμίες των πολλών, ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι μια στιγμή πριν τη λυτρωτική αυγή. Προχωράμε. Σταθερά στα ίδια βήματα. Στο δρόμο του Νοέμβρη».



Στέφανος Κασσελάκης: Πήγε στη συγκέντρωση, φωτογραφήθηκε κι έφυγε


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετείχε στο μπλοκ της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη Ρένα Δούρου και άλλα στελέχη του κόμματος. 

Η παρουσία του θεωρήθηκε αιφνιδιαστική, καθώς νωρίτερα η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να έχει κοινή συμμετοχή με τον πρόεδρο του κομματος στους εορτασμούς και κατέθεσε μόνη της στεφάνι στον χώρο του Πολυτεχνείου.

Αμέσως μετά τις… selfies, ο Στέφανος Κασσελάκης αποχώρησε από την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου…


Ο κ. Κασσελάκης νωρίτερα κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ στο Πάρκο Ελευθερίας.