Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου μίλησε το βράδυ της Πέμπτης στο Kontra και σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε: «Είμαι σε σκέψη».

«Σε ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν όργανα, δημοκρατικά αντίβαρα και ο πρόεδρος ελέγχεται, όπως ελεγχόμαστε όλοι», σημείωσε η Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία, μιλώντας για την Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου, έκανε λόγο για «σοκ» και για «γηπεδική κατάσταση» που δεν έχει υπάρξει ξανά σε αντίστοιχη διαδικασία στο παρελθόν.

«Ο Κασσελάκης έδειξε αναποτελεσματικότητα. Δίχασε το κόμμα και μετά μίλαγε για ενότητα», σχολίασε, επίσης, η Σία Αναγνωστοπούλου όσον αφορά τα πολιτικά συμπεράσματα της εν λόγω διαδικασίας.

«Είμαι σε σκέψη. Σε αυτό το πλαίσιο δεν είναι εύκολο να αποχωρήσεις από ένα κόμμα στο οποίο έχεις δώσει πολλά πράγματα. Το ερώτημα είναι αν ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο φτιάξαμε, κατοικεί μέσα στον σημερινό ΣΥΡΙΖΑ», είπε σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολούθως, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι στελέχη εντός του κόμματος έχουν υποστεί μπούλινγκ το προηγούμενο διάστημα και διερωτήθηκε «ποιος άνθρωπος με τέτοια πορεία σαν τη δική μας μπορεί να ανέχεται να τον λένε υπονομευτή».

Διαβάστε ακόμα: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: O Αλέξης Τσίπρας είναι αυτή τη στιγμή εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ

«Στήριξα την Έφη Αχτσιόγλου και η μη εκλογή της είναι χαμένη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ. Σεβάστηκα, όμως, το αποτέλεσμα», τόνισε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, ενώ κάλεσε τον κ. Κασσελάκη «έστω και τώρα να πει ότι όποιος πει σύντροφο ή συντρόφισσα υπονομευτή, θα διαγράφεται».

Σία Αναγνωστοπούλου: Η επικοινωνία με τον Τσίπρα και οι αιχμές κατά Πολάκη

«Είχα επαφή με τον Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη το πρωί. Κάναμε μια συζήτηση γόνιμη και εποικοδομητική. Το θέμα είναι εδώ που βρισκόμαστε ποια είναι η δημόσια θέση που παίρνει ο καθένας μας. Είναι θέμα του Αλέξη Τσίπρα αν θα τοποθετηθεί», αποκάλυψε η Σία Αναγνωστοπούλου, στη συνέχεια, σε ερώτηση για τις κινήσεις του πρώην προέδρου του κόμματος.

Όσον αφορά το γιατί η ίδια δεν δέχτηκε να αναλάβει κάποια θέση ευθύνης στην Κ.Ο. του κόμματος, η Σία Αναγνωστοπούλου απάντησε: «Εγώ με αυτή τη διεύθυνση της Κ.Ο. δεν μπορούσα να αναλάβω κάποια θέση ευθύνης. Με τον κ. Πολάκη δεν μπορώ. Οταν μιλάς σε συντρόφους σου με ύφος “θα σου πω αύριο”, δεν υπάρχει καμία συντροφικότητα, αντίθετα είναι απειλητικό».