Αντίστροφα μετρά η δημιουργία του πρώτου ινσταγκραμικού πάρκου της Ευρώπης, που θα γίνει στο Βόλο. Ο Βόλος βγαίνει μπροστά και πραγματοποιεί ένα Selfie και Instagramable Christmas Park για μικρούς και μεγάλους. Ήδη οι προετοιμασίες στο Πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου στο Βόλο είναι πυρετώδεις. Στο συγκεκριμένο πάρκο του Βόλου,  θα στηθεί για φέτος το Θεματικό Πάρκο για τα Χριστούγεννα. Πρόκειται για ένα Selfie και Instagramable Christmas Park το οποίο σε λίγες ημέρες θα είναι γεγονός.

 «Τα φετινά Χριστούγεννα, ετοιμαστείτε να δείτε το πανέμορφο πάρκο στην παραλία, να μετατρέπεται σε μια απίστευτη «ινσταγκραμική αυλή», όπου κάθε ένα από τα πρωτότυπα, πολύχρωμα, υπερμεγέθη, Χριστουγεννιάτικα εκθέματα, θα γίνονται «κάδρο» για μοναδικές φωτογραφίσεις» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Ιnstagramers και Influencers από όλη την Ελλάδα αναμένεται να βρεθούν στον Βόλο για να επισκεφθούν αυτό το μοναδικό Θεματικό πάρκο. Παράλληλα εφέ τελευταίας τεχνολογίας από την Αμερική και άλλα εντυπωσιακά εκθέματα θα δημιουργήσουν μία ασυναγώνιστη Χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

 Δείτε φωτογραφίες:




 

 

Πηγή: thenewspaper.gr