''Η ενότητα στα κόμματα είναι επιβεβλημένη, το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών για νέο πρόεδρο δεν έχει γίνει δεκτό από εκείνους που ηττήθηκαν'', δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή ''Στον Αέρα'' με την Νίκη Λυμπεράκη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη Είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε όλους να αναλάβουν θέσεις και εκείνοι αρνήθηκαν…

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Νίνας Κασιμάτη

Για το αν υπάρχει περιθώριο ενότητας στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: « Η ενότητα στα κόμματα είναι επιβεβλημένη, αν θέλουμε να πορεύονται συντεταγμένα, στον ρόλο που τους έχει τάξει ο ελληνικός λαός. Και εμάς μας έταξε ως αξιωματική αντιπολίτευση».

«Από εκεί και πέρα όμως έχω την πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών, δεν έχει γίνει αποδεκτό από τις πλευρές που θεωρούν ότι ηττήθηκαν. Για εμένα δεν ήταν ήττα, στη δημοκρατία αυτά συμβαίνουν».

«Ο πρόεδρος Κασσελάκης έχει επιδείξει απόλυτα ενωτική στάση, ήδη από την επομένη των εσωκομματικών, κάλεσε όλα τα στελέχη που είχαν στηρίξει και την κα Αχτσιόγλου και τον κο Τσακαλώτο, να συνταχθούν και να πάρουν θέσεις ευθύνης στο κόμμα για τη διαμόρφωση της νέας ημέρας. Συνεπώς δεν ετέθη κανένας εκτός. Οι ίδιοι είναι δυστυχώς που αρνήθηκαν».