Η μοναχική πορεία εκτός πολιτικής όπως όλα δείχνουν ήταν σύντομη για τον Ανδρέα Λοβέρδο που βρίσκεται ξανά στις επάλξεις για το comeback στην πρώτη γραμμή.

Έτσι την άλλη Δευτέρα στις 20 Νοεμβρίου, κάνει την πρώτη του πολιτική ομιλία μετά την μικρής διάρκειας αποχώρηση του, προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις του. Στην εκδήλωση που διοργανώνει στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στις 18.30 το απόγευμα, δεν θα πλαισιωθεί από άλλους ομιλητές ωστόσο τα σχέδια του έχουν ομαδικό χαρακτήρα.

Διαβάστε ακόμα: Ανδρέας Λοβέρδος: Οι επαφές για την Ευρωβουλή και οι εισηγήσεις για νέο κόμμα

Η κίνηση Λοβέρδου 

Όπως όλα δείχνουν ο Ανδρέας Λοβέρδος στη λογική μιας κίνησης μαζί και με άλλα στελέχη και πρόσωπα θα κινηθεί προκειμένου είτε να διεκδικήσει την κάθοδο στις ευρωεκλογές, είτε να συνεργαστεί με την ΝΔ. Οι θέσεις που διαχρονικά εκφράζει ωστόσο και η κινητικότητα που υπάρχει στον χώρο, δείχνουν ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι η ένταξη στη ΝΔ και συγκεκριμένα στο ευρωψηφοδέλτιο της.

Ο ίδιος επέλεξε συνειδητά να μην κάνει προσωπικές προσκλήσεις αλλά να απευθυνθεί όσους ενδιαφέρονται για τις κινήσεις και τις θέσεις του, με ένα κοινό διαδικτυακό κάλεσμα στην εκδήλωση που θα σηματοδοτεί την επιστροφή του στην πολιτική. Από Δευτέρα το σκηνικό θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς όπως είναι γνωστό ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είναι από τους πολιτικούς που αποφεύγει να παίρνει καθαρές θέσεις για όλα τα θέματα.