Τηλεφώνημα και στην Πέτη Πέρκα προκειμένου να παραμείνει στο ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια. «Δέχτηκα τηλέφωνο από τον Στέφανο Κασσελάκη για να παραμείνω στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε συγκεκριμένα η Πέτη Πέρκα, η οποία μαζί με τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, αλλά και τα στελέχη της Ομπρέλας, αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως υποστήριξε η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Φλώρινας, Πέτη Πέρκα, «παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που μας χαρακτήρισε Πέμπτη Φάλαγγα». 

Διαβάστε επίσης: Πέτη Πέρκα: "Ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε κόμμα προς τα δεξιά"

Η Πέτη Πέρκα, η οποία μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, είναι οι δύο εν ενεργεία βουλευτές που αποχώρησαν από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως ο Στέφανος Κασσελάκης την κάλεσε στο τηλέφωνο πριν αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 Τι είπαν στο τηλέφωνο Πέρκα και Κασσελάκης

Η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Φλώρινας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» είπε τα εξής:

 «Με πήρε τηλέφωνο ο κ. Κασσελάκης. Ήταν λίγο πιο προσωπικό. Εγώ του είπα από τη στιγμή που μας αποκαλείς 5η Φάλαγγα, για μένα έχει τελειώσει, δεν έχουμε να πούμε και πολλά».

Σε ερώτηση τι απάντησε ο κ. Κασσελάκης, η κ. Πέρκα ανέφερε ότι «είπε πως ήταν λάθος. Δεν θέλω τώρα να μεταφέρω τι είπαμε. Ήταν μία ιδιωτική συζήτηση, δεν έχει σημασία».

 «Δεν θέλω να το μεταφράσω (σ.σ. το τηλεφώνημα). Το πιο πιθανό είναι να κατάλαβε πως έκανε κάτι λάθος, λέω εγώ, αυτή είναι η καλή εκδοχή», κατέληξε η ανεξάρτητη βουλευτής, για το τηλεφώνημα, που – όπως είπε – δέχτηκε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.