Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές υπογράφουμε κώδικα δεοντολογίας που προβλέπει ότι όταν αποχωρούμε από το κόμμα, παραδίδουμε την έδρα μας, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα», με τη Νίκη Λυμπεράκη, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας.

Ο Γιώργος Τσίπρας επισήμανε πως τα δύσκολα είναι μπροστά μας, καθώς θα κριθούμε για το αίτημα των ψηφοφόρων για ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ.

*Διαβάστε εδώ: Διέγραψε Τσακαλώτο και Πέρκα από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης - Επιστολή Σωκράτη Φάμελλου στον Κώστα Τασούλα

Ακόμα, ανέφερε πως οι πρώην πλέον σύντροφοι είτε θα αποχωρούσαν από κόμμα ή θα τίναζαν στον αέρα την εκλογή Κασσελάκη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τσίπρα

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τσίπρα

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τσίπρα Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Τσίπρα«Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές υπογράφουμε έναν κώδικα δεοντολογίας, όπου προβλέπεται ότι όταν αποχωρούμε από το κόμμα, παραδίδουμε και την έδρα», σημείωσε.

«Ήταν κάτι αυτονόητο ότι έπρεπε να γίνει, η διαγραφή των τεσσάρων, αφού το αυτονόητο δεν ψηφιζόταν, θα έπρεπε κανείς να προσφύγει κάπου αλλού».

Ακόμα, ανέφερε πως «Οι πρώην πλέον σύντροφοι είτε θα αποχωρούσαν από το κόμμα ή θα τίναζαν στον αέρα την εκλογή Κασσελάκη.

Για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν υπάρχει θέμα διάλυσης ή βυθίσματος.

Για την κα Αχτσιόγλου και αν θα αποχωρήσει από το κόμμα, ο ίδιος δήλωσε ότι χώρος υπάρχει για όλους.

Σχετικά με τις δημοσκοπήσεις ανέφερε: «Περιμένω μέχρι τις ευρωεκλωγές να πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα. Αν δεν δείξει δημοσκοπικά τους επόμενους μήνες ότι υπάρχει μία ανάκαμψη, εγώ πρώτος θα σας πω ότι υπάρχει πρόβλημα».