«Το σύνολο των στελεχών θα πρέπει να προσέχει πολύ τις διατυπώσεις του», δήλωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών σχετικά με τις αναφορές του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

«Αλίμονο αν δεν μας απασχολούσε ένα τέτοιο θέμα. Σας θυμίζω ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέλαβε το μερίδιο διαχρονικών ευθυνών και ενήργησε για την αντιμετώπισή τους», είπε, υπογραμμίζοντας πρωτοβουλίες για την υλοποίηση των έργων τηλεδιοίκησης, την καθιέρωση νέου πλαισίου επιλογής διοικήσεων στους δημόσιους οργανισμούς και την έμπρακτη στήριξη των θυμάτων και των οικογενειών τους.

«Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη, ξεκαθαρίζοντας ο ίδιος τα πράγματα....», είπε ακόμα ο κ. Μαρινάκης.

*Διαβάστε εδώ: Μαρινάκης για τις δηλώσεις Γεωργιάδη για τα Τέμπη: Να προσέχουν τα στελέχη τις δημόσιες τοποθετήσεις τους

Ωστόσο, άφησε απέξω το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, το οποίο αφορά τη Δικαιοσύνη.

Απαντώντας σε ερώτηση του Parapolitika.gr για το ότι η προκαταρκτική εξέταση ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί 9 μήνες μετά το τραγικό συμβάν, παρότι διενεργείται από ειδικό εφέτη ανακριτή, έμπειρο δηλαδή δικαστικό λειτουργό, σημείωσε πως η κυβέρνηση έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, ωστόσο «εδώ είμαστε για να τα σχολιάσουμε όλα αυτά, όταν περατωθεί η διαδικασία».