Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, φάνηκε ότι και η Πειραιώς, όπως η κυβέρνηση, δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς. Γκρίνιες και διενέξεις στο στρατόπεδο της Κουμουνδούρου. Εκτελεστική Γραμματεία στην Πειραιώς με απολογισμό έργου και προγραμματισμό για την επόμενη περίοδο.

Στην πρώτη διαδικτυακή συνεδρίαση του υψηλότερου κομματικού οργάνου της Νέας Δημοκρατίας, με τη νέα του σύνθεση, ο Πρωθυπουργός τόνισε πως «Είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνία περιμένει πια από την πολιτική και από τους πολιτικούς διαφορετικά πράγματα από αυτά τα οποία ενδεχομένως να περίμενε πριν από κάποιο χρονικό διάστημα και είναι πολύ σημαντικό το κόμμα να είναι απολύτως εναρμονισμένο με τον ρυθμό τον οποίον δίνει η ίδια η κοινωνία».
Διαφανεια3

Έδωσε μάλιστα τα εύσημα στην ηγετική ομάδα του κόμματος λέγοντας: «…και πάλι συγχαρητήρια αγαπητέ Γραμματέα, Γιάννη, Στέλιο και σε όλα τα στελέχη του κόμματος για τη σημαντική δουλειά την οποία κάνατε αυτούς τους δύο μήνες». Ιδιαίτερα θετική ήταν και η αναφορά που έγινε στο έργο της ΟΝΝΕΔ και του Προέδρου της, Παύλου Μαρινάκη.
Διαφανεια4

Υπευθυνότητα, σκληρή δουλειά, καινοτόμα σκέψη και αξιοποίηση της τεχνολογίας, μας λένε από την Πειραιώς, είναι τα στοιχεία της επιτυχημένης συνταγής του σήμερα αλλά και του αύριο.

«Το κόμμα θα κινηθεί σε τρείς βασικούς άξονες. Θα δίνει, με τη λειτουργία του, το παράδειγμα εφαρμογής των μέτρων για ασφαλή μετάβαση. Θα αναδεικνύει τις επιμέρους κυβερνητικές αποφάσεις και θα επιστρέφει με προτάσεις ή και επισημάνσεις. Θα αναπτύξει κύκλο ψηφιακών εκδηλώσεων με θέμα τα νέα διλήμματα που θέτει η πανδημία και η αντιμετώπισή της» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Γιώργος Στεργίου.
Διαφανεια5

Τα στελέχη της Πειραιώς την περίοδο της πανδημίας δεν τράβηξαν χειρόφρενο. Αντίθετα, φαίνεται πως έβαλαν γκάζι. Στη συνεδρίαση του Σαββάτου παρουσιάστηκαν όχι μόνο οι εθελοντικές δράσεις κόμματος και νεολαίας που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες αλλά και η δουλειά προετοιμασίας που γίνεται για την επόμενη μέρα της πανδημίας, με περισσότερες από 80 τηλεδιασκέψεις με τα κορυφαία στελέχη του κόμματος σε όλη τη χώρα, εκπροσώπους της κυβέρνησης, προέδρους επιμελητήριων, παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, ειδικούς επιστήμονες και εμπειρογνώμονες να έχουν ήδη διεξαχθεί.
Διαφανεια6

Στους διαδρόμους της Πειραιώς κυριαρχεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα μείνουμε ασφαλείς και ότι σύντομα θα ξεκινήσει η προσπάθεια ανάκτησης του χαμένου εδάφους. Μάλιστα είναι βέβαιοι πως θα το πετύχουμε γρηγορότερα από πολλές άλλες χώρες.