Ούτε 24 ώρες δεν κράτησε το καλό κλίμα που επικράτησε στο ραντεβού Ανδρουλάκη-Κασσελάκη και το ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την απαξίωση στον Κώστα Σημίτη.

Σχολιάζοντας την απάντηση Κασσελάκη γιατί δεν πήγε στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη («τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς που σπατάλησαν δισεκατομμύρια;», το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τα όσα είπε ως χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ

Όπως τόνισε ιδιαίτερα επικριτικά το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, «ο κ. Κασσελάκης φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είχε κατασταλάξει ιδεολογικά στα 24 του χρόνια, αλλά αγνοεί και την πρόσφατη ιστορία της χώρας».

«Ο Κώστας Σημίτης πρωταγωνίστησε στα μεγάλα έργα υποδομών, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας»

Σύμφωνα με τον Θανάση Γλαβίνα, «η προσφορά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, αναγνωρίζεται, ακόμη και από τους ορκισμένους ιδεολογικούς του αντιπάλους».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ πρόσθεσε πως «ο πρώην πρωθυπουργός πρωταγωνίστησε στα μεγάλα έργα υποδομών, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας, προώθησε βαθιές μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος, πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ και ενίσχυσε το κράτος δικαίου και τα θεσμικά αντίβαρα με την ίδρυση των ανεξάρτητων αρχών, τις οποίες όψιμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσποιείται πως υπερασπίζεται».

ΠΑΣΟΚ: Μέντορας του Στέφανου Κασσελάκη ο Παύλος Πολάκης

Τέλος ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε και στον… Παύλο Πολάκη λέγοντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ «επαναλαμβάνοντας τον χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης».

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας σε ερώτηση για τους λόγους που δεν βρέθηκε στη χθεσινή εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη, ανέφερε πως «τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού. Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών. Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ, σίγουρα δεν το προκάλεσε. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το χειρίστηκε και με πολύ επίπονα μνημόνια».