Συνεχίζεται ο ιντερνετικός "πόλεμος" μέσω social media μεταξύ του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση και της βουλευτή Νίνας Κασιμάτη, η οποία τον κατηγόρησε ότι την στοχοποιεί με fake news.

ΣΥΡΙΖΑ: Η απάντηση Ραγκούση

«Τέτοιες ώρες το μόνο που οφείλει να μας απασχολεί είναι όσα κρίσιμα συμβαίνουν σε σχέση με την ενότητα και τη συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Γι αυτό θα αφήσω μόνη της την κ.Νίνα Κασιμάτη με τα ψέματά της, καθώς και με τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, που ζήτησαν ενώπιον του Στέφανου Κασσελάκη, την αποπομπή της από τη θέση της Τομεάρχη, επειδή στήριξε δημόσια για δήμαρχο Περάματος τον επίσημο υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας».

Κασιμάτη: Ο Γιάννης Ραγκούσης ενορχηστρώνει την απόπειρα δολοφονίας του χαρακτήρα μου στα ΜΜΕ

Νωρίτερα η Νίνα Κασιμάτη, σε μακροσκελή ανάρτησή της είχε δηλώσει: «Ο πρώην συνάδελφος Γιάννης Ραγκούσης ψέλλισε μια απάντηση, αλλά δεν με διαψεύδει. Αφού πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να ενορχηστρώνει ο ίδιος την απόπειρα δολοφονίας του χαρακτήρα μου στα ΜΜΕ, το «κάνει γαργάρα» —δηλαδή παραδέχεται την ποταπή πράξη του εναντίον της μοναδικής Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Β’ Πειραιά και δεν ζητάει καν συγγνώμη. Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά», ανέφερε σε μακροσκελή της ανακοίνωση στα κοινωνικά δίκτυα, η Νίνα Κασιμάτη.