Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, δήλωσε πως δημιουργεί πρόβλημα, η στάση του Παύλου Πολάκη και της Νίνας Κασιμάτη στην ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στο Action24, έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με την κ. Κασιμάτη και επανέλαβε πως “μας χωρίζει (σ.σ. τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ) αξιακή άβυσσος με τους Βορίδηδες και οι Βορίδηδες είναι αυτοί οι οποίοι απέχουν.” Έσπευσε να σημειώσει πως χρησιμοποίησε τη φράση του Στέφανου Κασσελάκη προσθέτοντας το θυληκός Βορίδης.

Διαβάστε σχετικά: Νέα επίθεση Κασιμάτη κατά Ραγκούση: "Καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ για να κάθεται σε υπουργική καρέκλα δίπλα στους Βορίδηδες"

Υπενθυμίζεται, ότι η κ. Κασιμάτη, απαντώντας στον κ. Ραγκούση, σε ανάρτηση της τον χαρακτήρισε “Ηρόστρατο της Δημοκρατικής Παράταξης” που  “καθύβριζε τον ΣΥΡΙΖΑ και έκαιγε το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, τη χώρα και τα κεκτημένα της Μεταπολίτευσης για να κάθεται σε υπουργική καρέκλα δίπλα στους Βορίδηδες”.

Ο Γιάννης Ραγκούσης σχολιάζοντας το θέμα είπε πως δέχθηκε ανοίκεια και χυδαία επίθεση και ότι έπρεπε να απαντήσει, στην Νίνα Κασίμη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz6q6ulqow7l)