Στον απόηχο της διαγραφής του Στέφανου Τζουμάκα από τον Στέφανο Κασσελάκη, κίνηση που έχει προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προέκυψε ακόμα ένα θέμα που πρέπει να διαχειριστούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης προσέφυγε στην Δίωξη ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καταγγέλλοντας προφίλ του Facebook που τον θέλει να καλεί σε συγκέντρωση για την παραπομπή Τζουμάκα, ζητώντας μάλιστα και οικονομική ενίσχυση, στέλνοντας το μήνυμα «μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε με τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι δίπλα του σε ότι αφορά το χακάρισμα του λογαριασμού του.

Η καταγγελία του Γιάννη Ραγκούση

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής και μέλος τη ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, την Κυριακή (22/10) προχώρησε σε αυτή τη σοβαρή καταγγελία. Σε σχετική ανάρτησή του στα social media κάνει λόγο για μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο και πως η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί.

Όπως καταγγέλλει, ένα ψεύτικο προφίλ στο Facebook ανέφερε πως διοργανώνεται δήθεν συγκέντρωση στο Σύνταγμα υπέρ του Στέφανου Τζουμάκα και πως το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε από μέλη χρήματα μέσω SMS.

«Δεν είναι μόνο η γελοιότητα περί δήθεν δικού μου μηνύματος για συγκέντρωση στο Σύνταγμα, είναι και η απολύτως ύποπτη κι επικίνδυνη αναφορά σε δήθεν μήνυμά μου για συγκέντρωση χρημάτων» λέει αυστηρά ο κ. Ραγκούσης.

Ζητά την αποκάλυψη των στοιχείων της χρήστριας και μάλιστα καλεί τον Παύλο Πολάκη, που φαίνεται «ότι αλληλοεπιδρά σε άλλες αναρτήσεις με τη συγκεκριμένη» να συνδράμει στην αναζήτηση της ταυτότητάς της.

Δείτε την ανάρτηση του Γ. Ραγκούση:

 

Μηδενική ανοχή στον υπόκοσμο. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έχει ήδη επιληφθεί αυτής της αθλιότητας της Ec Stevi, μετά...

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Ραγκούσης - Giannis Ragkousis στις Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023