Μέσα από το χιούμορ, την καλή του διάθεση, αλλά και πολλές αλήθειες που είτε ακούσαμε είτε όχι στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023,  ο φυσιοθεραπευτής από την Πτολεμαϊδα Κωνσταντίνος Ιωαννίδης κατάφερε τελικά να εκλεγεί σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας. Ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης, με το προεκλογικό του σποτάκι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 έγινε viral και κέρδισε όχι μόνο όλους όσους τον απόλαυσαν στο βίντεο, αλλά και τους συντοπίτες του.

Από  την περασμένη Κυριακή πήρε θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο στην Εορδαία καθώς είχε το συστατικό που έλειπε από πολλούς υποψηφίους του στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, το χιούμορ.

Ο φυσικοθεραπευτής Κωνσταντίνος Ιωαννίδης κατάφερε σε 3 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα να δημιουργήσει ένα εμπνευσμένο σατιρικό προεκλογικό σποτ, το οποίο συγκέντρωσε επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Στο 98,6% της ενσωμάτωσης, ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης έλαβε 1.305 σταυρούς στον Δήμο Εορδαίας και συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Πτολεμαΐδας, με αποτέλεσμα να καταλάβει τη 12η θέση στο ψηφοδέλτιο της «Ενωμένης Εορδαίας», για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023, με τον Παναγιώτη Πλακεντά.

Το βίντεο του Κωνσταντίνου Ιωαννίδη που τον έκανε viral στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

Στο περιβόητο βίντεο, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης -πάντα σε πρώτο πλάνο- έδωσε... ρεσιτάλ, αναφέροντας σε αυτό το σόι του, τα ξαδέλφια του, τους κουμπάρους και τους κολλητούς του.

 «Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβα τι είπα» σημείωσε κάποια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, ενώ του φτιάχνουν τα μαλλιά, αλλάζει ρούχα και φτάνει στο σημείο να πάρει αγκαλιά το σκυλάκι του. Τα όσα έλεγε, μάλιστα, από ένα σημείο και μετά υπαγορεύονται.

 «Το αυτοδημιουργημένο εκλογικό μου σποτ σε σενάριο-σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία-Μοντάζ του αυτοδημιουργημένου Konstantinos Manousaridis. Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel Maria Froxylia και την μικρή Ζέππελιν!!!!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.