Viral έγιναν οι οδηγίες ενός δικαστικού αντιπρόσωπου σε εκλογικό κέντρο στο Βόλο, προκειμένου να καταστήσει ακόμα πιο σαφή την εκλογική διαδικασία.

Οι οδηγίες του έγιναν viral όχι μόνο επειδή τις έγραψε στον πίνακα, αλλά κυρίως για το περιεχόμενό τους. Οι αυτοδιοικητικές εκλογές βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν και αυτή την Κυριακή ορισμένα ξεχωριστά στιγμιότυπα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Όπως αυτό σε εκλογικό κέντρο του Βόλου…

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος διαθέτει χιούμορ και φρόντισε να το δείξει ακόμα και στις σημερινές αυτοδιοικητικές εκλογές, με αποτέλεσμα η προσπάθειά του να γίνει viral. Οι οδηγίες του σε πίνακα κάνουν το γύρο του διαδικτύου και έχουν γίνει viral. Με τη συμμετοχή του κόσμου να βρίσκονται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και τους υποψήφιους να αγωνιούν, στιγμιότυπα όπως το παρακάτω βρίσκουν χώρο στα social media.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα 173.317 πολίτες της Μαγνησίας για τον Β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών για την ανάδειξη νέου περιφερειάρχη, αλλά και για την ανάδειξη δημάρχου στον δήμο Αλμυρού.

Διαβάστε επίσης: Ψήφισαν… παραλία στο Ναύπλιο – Προτίμησαν το μπάνιο από την κάλπη (εικόνες)

Η προσέλευση, μέχρι στιγμής, κινείται σε χαμηλότερα επίπεδα από ότι την προηγούμενη Κυριακή, με τα εκλογικά τμήματα να είναι σχεδόν άδεια.

Συγκεκριμένα, στον πίνακα της σχολικής αίθουσας ανέφερε:

ΔΕΝ βάζουμε σταυρούς

ΔΕΝ σαλιώνουμε τον φάκελο

Χαμογελάμε

Ψηφίζουμε

Παίρνουμε και καραμελίτσα.

 Δείτε την εικόνα του taxydromos.gr