Έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά, ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και τις πρόσφατες αναφορές του Παύλου Πολάκη για τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη.

“Σε κάθε περίπτωση, να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει κανένας πολιτικός στην Ελλάδα, που να υποστηρίζει αυτά που είπε ο κύριος Μπέος”, τόνισε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Αλλά κοιτάξτε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ”, συνέχισε ο υπουργός Εργασίας: “Ο κύριος Πολάκης, προ πέντε ημερών, έγραψε για τον συνάδερφό σας τον κύριο Πρετεντέρη, ότι είναι ένας κουβάς με κόπρανα. Ρωτάω τον κύριο Παππά τώρα. Εικοσιτέσσερις ώρες αφού το έγραψε αυτό, ο κύριος Κασσελάκης τον διόρισε υπέρ τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή ο κ. Κασσελάκης του είπε: “μπράβο Παύλο, καλά έκανες και είπες τον Πρετεντέρη ένα κουβά με κόπρανα, μου αρέσει αυτός ο πολιτικός λόγος''”.


“Συμφωνεί ο κύριος Παππάς με αυτόν τον πολιτικό λόγο;”, ρώτησε ο υπουργός Εργασίας. Ο Νίκος Παππάς απάντησε ότι: “στη συγκεκριμένη περίπτωση ο κύριος Πολάκης αναπαρήγαγε μια φράση που είχε πει για τον κύριο Πρετεντέρη ο αείμνηστος Ραφαηλίδης. Εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε λέγοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ “είναι υποκριτές. Αν σε ενοχλεί το πολιτικό ύφος του Μπέου, σε ενοχλεί και το πολιτικό ύφος ύφος του Πολάκη”.