Στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 19.00, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφτηκε τα γραφεία της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» και συνομίλησε με τους συγκεντρωμένους.

Σημειώνεται ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς, δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα.

Εισερχόμενος στα γραφεία του συνδυασμού, δήλωσε αισιόδοξος και τόνισε πως παρόλο που δεν είναι εκ νέου υποψήφιος, θα είναι δίπλα στους Πειραιώτες και δίπλα στον συνδυασμό.

Ο Γιάννης Μώραλης παραμένει στην… αρχηγία του Πειραιά (όλα δείχνουν με εντυπωσιακό ποσοστό) με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να τονίζει: “Mιλάμε για μια μεγάλη νίκη του “Πειραιά Nικητή” παρά τη μεγάλη αποχή που είχαμε.

Εμείς είμαστε χαρούμενοι που ο “Πειραιας Νικητης” για άλλη μια φορά και ο Γιαννης Μωραλης σήμερα θα κερδίσει με μια μεγάλη διάφορα από την Α Κυριακή.

Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα ολοκληρωθούν μεγάλα έργα για τον Πειραιά και θα έχουμε μια καλύτερη ζωή”



Βαγγέλης Μαρινάκης: Θα είμαι δίπλα στους Πειραιώτες και στον συνδυασμό

Εισερχόμενος στα γραφεία του συνδυασμού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε αισιόδοξος και τόνισε πως παρόλο που δεν είναι εκ νέου υποψήφιος, θα είναι δίπλα στους Πειραιώτες και δίπλα στον συνδυασμό.

Σε λίγη ώρα αναμένεται στα γραφεία του «Πειραιά Νικητή» και ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος εκλέγεται από τον α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως όλα δείχνουν.