Με μια ομιλία γεμάτη παλμό, συγκίνηση και συναίσθημα ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης έδωσε σήμερα το σύνθημα της νίκης στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής 8 Οκτωβρίου!

Στο κάλεσμα του Γιάννη Μώραλη και του «Πειραιά Νικητή» ανταποκρίθηκαν μαζικά οι Πειραιώτες, οι οποίοι κατέκλυσαν την πλατεία Κοραή, σε μια εντυπωσιακή από δυναμική και κόσμο συγκέντρωση, με την οποία ολοκληρώθηκε η προεκλογική περίοδος στον Πειραιά.

Στην ομιλία του ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο έργο της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία 9,5 χρόνια, στο πρόγραμμα και στο όραμά του για την επόμενη πενταετία για έναν Πειραιά με ακόμα περισσότερη ανάπτυξη, πρόοδο και ευημερία.

Στο τέλος της ομιλίας του Γιάννη Μώραλη δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον Πειραϊκό ουρανό, δημιουργώντας μια πανηγυρική ατμόσφαιρα σε μια μοναδική βραδιά!

Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος έχει δηλώσει πως παρά το γεγονός πως δεν συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, είναι δίπλα στον Γιάννη Μώραλη και στον Πειραιά Νικητή.