Στην Βουλή έφτασε κατά τις 12.30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΣτέφανος Κασσελάκης με μισή ώρα καθυστέρηση από το προγραμματισμένο του ραντεβού που είχε με τον Επικεφαλής της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτη Φάμελλο.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη ημέρα που ο κ. Κασσελάκης επισκέπτεται την Βουλή καθώς όπως λένε πληροφορίες μας, «πλέον η παρουσία του θα είναι καθημερινή και θα έχει στενή συνεργασία και δουλειά με τον κ. Φάμελλο αλλά και με άλλα στελέχη του κόμματος».

Στη σημερινή συνάντηση έχει κληθεί ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης με μεγάλη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και στην δημόσια διοίκηση, καθότι ήταν τομεάρχης του κομματος, να ενημερώσει τον νέο πρόεδρο για τη πορεία των αυτοδιοικητικών εκλογών και την στρατηγική που ακολουθεί το κόμμα στους μεγάλους δήμους και περιφέρειες.

Πάντως σήμερα κατά το πέρασμα του από τον διάδρομο της Βουλής προς το γραφείο του Σ. Φάμελλου ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτησε στην γαλλική γλώσσα τους δημοσιογράφους, λέγοντας: «Sava bienbonjour», χωρίς πολλές κουβέντες.