Για μια «φυτευτή» υποψηφιότητα, που έχει ως στόχο τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο Στέφανος Τζουμάκας αναφορικά με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο κ. Τζουμάκας, μιλώντας στο Kontra24, σημείωσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση περνάει «κρίση ηγεσίας» και προέβλεψε πως «θα συνεχιστεί και την επόμενη περίοδο», ενώ εκτίμησε πως θα υπάρχει και «κρίση πολιτικής, γιατί κάποιες επιλογές δεν θα γίνουν δεκτές, αλλά και κρίση πολιτικής ενότητας».


«Θέλουν ένα τίποτα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κ. Τζουμάκας πρόσθεσε πως το σύστημα διαπλοκής και ολιγαρχίας «μπήκε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, για να ελέγξει την εκλογή προέδρου».

«Θέλουν ένα τίποτα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, που να λέει αέρα κοπανιστό, για να χάσει τις ευρωεκλογές», τόνισε.


Τον «έφεραν» και τον «φύτεψαν»

Αναφερθείς στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε ότι τον «έφεραν» και τον «φύτεψαν», με σκοπό τη διάλυση του κόμματος.

«Είναι ο εκπρόσωπος της διάλυσης του χώρου. Δεν έχει καμία σχέση με τις ιδεολογικές αρχές του χώρου, τις πολιτικές αρχές του, την εξέλιξή του, τη διαδρομή του και τους αγώνες», σημείωσε.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανέλυσε τα αίτια της βαριάς ήττας του στις βουλευτικές εκλογές και υπογράμμισε πως όλες οι «μεθοδεύσεις» που έγιναν έκτοτε ήταν για να μην μπει το κόμμα σε αυτή τη διαδικασία και να συζητήσει επί της ουσίας γιατί οδηγήθηκε στη συντριβή στις κάλπες.